woensdag 3 juni 2009

Woensdag 3 juni 2009

Voor de Europese Campagne vond vanmiddag een City Event plaats op het Plein in Den Haag georganiseerd door europa-nu.nl. Het publiek liet duidelijke desinteresse blijken zodat het evenement vooral van politici voor politici leek te zijn. Het heeft er alle schijn van dat het publiek zich zodanig bedrogen voelt door de zittende Europese politiek, dat alleen het woord Europa al zorgt voor afkeer. Omdat we als eurosceptische partij een heel ander perspectief bieden dan de partijen die aan de huidige crises hebben veroorzaakt, weet ik zeker dat kiezers ons veel eerder als probleemoplosser zullen vertrouwen dan de oude politiek. Natasja was bij het city event aanwezig als lijsttrekker van de Partij voor de Dieren. Aangezien dit alles plaats vond voor de deur van de Tweede Kamerfractie besloten een aantal mensen van onze fractie, waaronder ikzelf, van de gelegenheid gebruik te maken om nog even te gaan flyeren en Natasja te ondersteunen bij de campagne.



Tijdens het flyeren hield Staatssecretaris Frans Timmermans van Europese Samenwerking een verbazingwekkende toespraak waarin hij eigenlijk aangaf dat de Nederlandse Burger alleen keuze heeft hoe te stemmen in Europa, maar niet of hij/zij daadwerkelijk wel voor 1 Europa wil stemmen! Dit schoot ons als PvdD-ers in het verkeerde keelgat en dat kreeg Timmermans snel in de gaten door onze felle reacties uit het publiek. Uiteindelijk leidde deze kleine commotie ertoe dat ik ongepland het podium ben opgestapt om Timmermans te interrumperen. Er zijn tenslotte grenzen…..!! 



Morgen de laatste loodjes van de campagne, laten we er nog even hard tegenaan gaan, de Europese doorbraak hangt in de lucht. De scholierenverkiezingen zijn altijd een hele goede graadmeter voor de politieke trends en we staan daar met 7,8% op 2 zetels!

Ook www.studenten.nl geeft in een persbericht aan dat de Partij voor de Dieren hoog scoort onder studenten.



Welterusten, doe morgen nog wat je kunt om machtigingen te verzamelen van vrienden, familie en bekenden die niet zelf willen gaan stemmen maar de dieren een warm hart toedragen, morgen om deze tijd weten we of we opnieuw geschiedenis geschreven hebben!



Tot morgen!

http://tinyurl.com/qfvgmu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten