woensdag 13 mei 2009

Woensdag 13 mei 2009

Ik ben in New York met een delegatie uit de tweede kamer voor de VN conferentie ‘17th session of the Commission on Sustainable Development’


De conferentie wordt geleid door Minister Verburg. Ons wetenschappelijk bureau verzorgde vandaag, tegen de zin van de minister en de ambtelijke staf uit Nederland, als side event een vertoning van de film Meat the Truth. Gek eigenlijk dat een minister die zó voor een Groene revolutie pleit, zich zo blijft verzetten tegen een plantaardiger samenleving!


En terwijl onze Kroonprins tijdens dezelfde conferentie komt pleiten voor een zorgvuldiger beheer van het zoetwater, waarvoor ook een transitie naar een meer plantaardige samenleving onontbeerlijk is.


Hoe het ook zij, we hebben de film onder grote belangstelling getoond bij de VN conferentie en voor a.s. zondag staan er twee grote premières gepland in de New York Film Academy na afloop van de jaarlijkse Veggie Pride Parade.Als je toevallig in de buurt bent, je bent van harte uitgenodigd!

Pamela Anderson besteedt aandacht aan de premiere in haar twitter en website en ook New York Times columnist Mark Bittman heeft toegezegd de premiere aan te bevelen bij zijn trouwe fans.Bizar bericht over vrouw die geobsedeerd was om olifant met pijl en boog te kunnen doden, hoe ziek kun je zijn?Zeer boeiend artikel in Newsweek over de relatie tussen varkensgriep en de intensieve veehouderij.


Plus een foto-overzicht in The Big Picture van de – helaas noodlijdende- krant The Boston GlobeEn van onze webmaster kreeg ik een link die laat zien in welke aantallen wij dieren doden in slachthuizen, huiveringwekkend!Ik hoop snel terug te komen met verslag van VN conferentie, Veggiepride en première!


 Tot gauw.

http://ping.fm/ZFrZq

Geen opmerkingen:

Een reactie posten