maandag 9 november 2009

Maandag 9 november 2009

Gistermiddag een zeer boeiende ledendag gehad in Goes, georganiseerd door de werkgroep Zeeland. Zo'n 95 mensen waren gekomen om te luisteren naar een lezing van Tessie Bevers, fractievoorzitter van Statelid Birgit Verstappen en specialist op het gebied van megastallen. Ook Dos Winkel, zeeambassadeur en onderwaterfotograaf was er. Hij wees ons op het feit dat het uit het oogpunt van duurzaamheid onverantwoord is om visolie te kopen. Hier een interview met Dos Winkel. Veel beter is het om de omega-3 vetzuren uit algen te halen. kijk op www.v-pure.com voor zuivere algenolie.


Louise Fresco heeft gister voor de Alumni vereniging van de Universiteit van Amsterdam een lezing gegeven met de titel ‘vlees noch vis’. Boeiend, van harte aanbevolen! Hier kun je de lezing terugkijken op internet.We mogen weer gaan stemmen, even een rondje langs de velden:

Bont voor Dieren is genomineerd voor de Europese Democratie Award voor haar niet aflatende inzet om een importverbod voor zeehonden- , honden- en kattenbont te bewerkstelligen en een fokverbod voor de nertsenhouderij . Er zijn veel tegenstrevers zoals de Dutch Dairy Board ( de melkveehouders). Wil je Bont voor Dieren aan de prijs helpen, stem dan hier.Je kunt de directie van Jumbo over de streep trekken om te stoppen met fout vlees. Klik hier.De website Geencommentaar organiseert een verkiezing voor de ‘oppositiepartij van het jaar. Kijk hierTot morgen! 

http://bit.ly/kIFgg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten