maandag 31 augustus 2009

Maandag 31 augustus 2009

Sorry, ben even paar dagen heel druk geweest. Vandaag de draad weer even oppakken.

PvdA professor Roel in ’t Veld vindt dat de doorbraak van de PvDD een voorteken is van de ineenstortende democratie. Dit zei hij erover in Binnenlands bestuur:

Dit heb ik als reactie geschreven, want zoveel kortzichtigheid vroeg wel om een weerwoord.Er is trouwens meer discussie van mensen die de Partij voor de Dieren niet erg kunnen volgen. Een lid wees me op de hilarische blog van wethouder Homan van de gemeente Teylingen die weinig lijkt te snappen van de Flora- en faunawet en van de antwoorden die ik van minister Verburg kreeg. De wethouder denkt dat een gesloten eendenkooi opnieuw geregistreerd kan worden. Iemand die kennelijk uit onze achterban komt en zeer goed ingevoerd lijkt in de materie, dient de wethouder stevig van repliek: hier en hier.  

Dat dorpspolitiek zo heftig kan zijn;-)

Ik begrijp dat de wethouder eerst maar eens wild aan het beschuldigen en beledigen gaat in de veronderstelling dat er daarna wel spontaan een afspraak volgt. Boeiend!Tenslotte graag nog even je aandacht voor EVA, de zéér actieve club in België die de stqad gent wereldnieuws maakte met een wekelijkse vleesvrije dag. Tobias Leenaerten EVA zijn genomineerd voor een prijs van 5.000€ en die kunnen ze heel goed gebruiken. Als jullie vandaag allemaal even een stem uitbrengen op EVA, kan de prijs ze vast niet ontglippen!

Stemmen doe je hier.

http://bit.ly/H59qs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten